BY ISABELLA READY TO EAT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij By Isabella Ready to Eat. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 22:10 Erg lekker met aandacht bereid
8 feb 2024 om 13:54 Heerlijk, vers bereid eten. Altijd weer genieten.
2 feb 2024 om 18:51 Heerlijke pokebowl en andere hapjes
2 feb 2024 om 15:37 Heel tevreden. Alleen had ik bij de opmerkingen vermeld, muv brie verder niets met kaas ipv allergie. Dit is niet gebeurt / doorgekomen. Verder herl tevreden
26 jan 2024 om 19:41 Super!
17 jan 2024 om 19:02 Heerlijk gegeten, kwaliteit en gerechten zijn vers en groenten knapperig. Ondanks ze in leerdam moest bezorgen was het nog heet bij aankomst. Dit gaan we vaker doen!
27 okt 2023 om 20:21 Goede kwaliteit met verse ingrediënten. Wat een verademing tussen het aanbod op thuisbezorgd van fastfood. Keurige bezorging in Culemborg. Blij mee, ik zal nog vaak bestellen. Heerlijk!
19 okt 2023 om 18:30 Min. orderwaarde is hoog. Voor 1 persoon te hoog. Ook hoge leverkosten. Eten was lekker
13 okt 2023 om 21:32 Ik vond het eten wel oké het was niet wauw maar ook niet vies. Prijzen voor bepaalde dingen zijn wat duur vergeleken met wat je krijgt.
4 okt 2023 om 15:07 Heerlijk, vers; wat een kwaliteit! Bezorging super; perfect! Warm nog en precies op tijd van bezorging aanwezig. Aanrader!
29 sep 2023 om 18:51 Heerlijk!
15 sep 2023 om 18:36 Delicious. Lekker vers. Ruime porties